Jelenlegi hely

Az Irgalmasság cselekedete nélkül a nemzetek tönkretennék egymást

Nyomtatóbarát változat

2011. december 31., 12:00

Kivonat, az Isteni Irgalmasságról elnevezett Máriának adott magán kinyilatkoztatásból, amely a Keresztes Imahadjárat 16. imáját tartalmazza. Az ima segíteni fog abban, hogy az emberek elfogadják azokat a kegyelmeket, melyeket Jézus nekik fog adni a Nagyfigyelmeztetés alatt, és hogy ígéretük által hirdetni tudják majd Legszentebb Szavát a világon.

Leányom, a Nagyfigyelmeztetés bizonyítani fogja ezen Szent Üzeneteim hitelességét, melyet a világnak adok. Neked sohasem szabad kételkedned ezekben. Egyetlen egy sem lett beszennyezve közülük, semmiféleképpen.

Készülj fel a Nagyfigyelmeztetésre és mondd meg a családodnak és gyermekeidnek, hogy mondjanak el egy rövid imát, bűneik bocsánatáért.

A Keresztes Imahadjárat egy különleges imáját adom most neked az egész világ számára, segítségül, hogy a lelkek erősek maradhassanak az Irgalmasság nagy eseménye alatt, melyet most mutatok be a világnak.

„Ó, Jézusom, tarts erőben engem nagy Irgalmasságod megpróbáltatásának ideje alatt.
Add meg nekem azt a kegyelmet, melyre szükségem van, hogy kicsi lehessek Szemeidben.
Nyisd meg a szemem az örök üdvösség ígéretének igazságára.
Bocsásd meg bűneimet, mutasd meg nekem Szereteted és barátságod kezét.
Helyezz engem a Szentcsalád karjaiba, hogy ismét eggyé válhassunk.
Szeretlek Jézus, és a mai naptól kezdve megígérem, hogy Szent Szavadat félelem nélkül a szívemben és lelkem tisztaságával örökkön örökké hirdetni fogom. Ámen.”

Sohase féljetek Irgalmasságom eme nagy eseményétől, melynek meg kell történnie, különben a nemzetek tönkretennék egymást.

A legtöbb ember meg fog térni, de a lelkekért folytatott harc még erőteljesebb lesz.

Szeretett Jézusod,
Az emberiség Megváltója

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer